© Copyright 2021 OMEGA-SKINZ - All Rights Reserved

Wrap Clinic

DE BESTE MANIER OM EEN JUISTE IMPRESSIE TE KRIJGEN

Omega-Skinz Wrap Clinic

In carwrap-land vliegen de foliemerken je om je oren.

Sinds oktober 2021 is er nóg een merk bijgekomen. Naar onze mening de meest bijzondere. Waarom? Dit Europees product, ontwikkeld door SOTT en Grafityp, gaat verder dan andere merken omdat de filosofie erachter anders is. Op onze clinics leggen wij het je uit en ervaar je het zelf.

Toegegeven, OMEGA-SKINZ heeft mooie kleuren, het is een gegoten pvc en het plakt... Tot dusver nog geen bijzonderheden. Maar wat maakt deze serie dan zo speciaal? Wat doet OMEGA-SKINZ anders dan andere merken? Deze clinics zijn speciaal bedoeld om wrappers en installers een impressie te geven wat OMEGA-SKINZ wrappingfilm is en kan.

Voelen, proberen en testen

Tijdens deze dag staat de deelnemer centraal en zal deze een goede indruk krijgen wat hij/zij met de films van OMEGA-SKINZ allemaal kan doen.

Zo wordt er onder andere ingegaan op de constructie van de folie en de voordelen daarvan. OMEGA-SKINZ films zijn bijvoorbeeld meermalig gegoten en hebben een transparante toplaag, waardoor de kleuren dieper en intenser zijn maar wellicht ook dikker kan aanvoelen. Door wat warmte te gebruiken, is de film als boter zo zacht. De toepassingen zijn enorm: bootwraps, auto’s en motoren...alles kan. Dit gaat de deelnemer zelf ervaren tijdens de clinic en gaat met grote stukken folie zelf aan de slag. Uiteraard komen ook montagetechnieken aan bod.

Geen officiële training, wel montagetips

Deelname aan deze clinic is een uitstekende kennismaking met de films van OMEGA-SKINZ. Wil je een certified OMEGA-SKINZ wrapper worden, dan dien je de officiële vaktraining te volgen. 

DIT KOMT AAN BOD

PRESENTATIE
wat is Omega-Skinz en hoe is het opgebouwd?

PRAKTIJK
Montage op grote vlakken
Luchtbellen vermijden
Rekken en vervormen
Tips & tricks
Snijden en afwerken

De clinics worden zowel bij de OMEGA-SKINZ dealers alsook in de OMEGA-SKINZ fabriek georganiseerd.
 Hieronder vind je meer informatie.

Optie 1:

Omega-Skinz fabriek (Grafityp), België.
Kijk op de website voor de datums.

Duur clinic: 
1 dag 9:00 - 16:30

Optie 2:

Bij de OMEGA-SKINZ distributeur. 
Vraag naar de datums bij uw leverancier.

Duur clinic:
1 dag 9:00 - 16:30

TIJD VOOR HET ECHTE WERK?

DRIE NIEUWE PROFESSIONELE VAKTRAININGEN!

Tijd voor het échte werk! OMEGA-SKINZ heeft drie vaktrainingen voor iedereen die een professional wil worden.
Kijk op de website voor meer info en de datums.

Rookie Training

The first start to be the best

Speciaal voor beginners die nog geen ervaring hebben maar die vakkundige basistechnieken willen leren, om verder door te kunnen groeien tot de beste wrappers in de industrie.

Admiral Training

Die hard car wrapper

DIE-HARD car wrappers zijn dát soort wrappers die een perfecte wrap kunnen afleveren met elk type en soort film en op wat voor voertuig dan ook.
Zij hebben niet alleen kennis van substraten, films en lijmsoorten maar kennen ook alle risico’s en weten deze eenvoudig te omzeilen.

Overlord Training

The ultimate wrap installer

Een OVERLORD wrapper heeft de hoogst haalbare licentie die een wrapper of installer kan krijgen: 100% fabrieksgarantie via de Full Coverage Insurance Licentie op zijn/haar wraps. Hoe dit kan?
Deze licentie bewijst dat de wrapper het vak tot-in-detail beheerst en geen fouten meer kán maken.